🎁 DÁREK KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE - JFenzi parfémovaný tělový balzám

soraya probio care lipidový tělový krém pro velmi suchou a citlivou pokožku 200ml

Prebiotický lipidový tělový krém obnovuje rovnováhu velmi suché pokožky, podporuje její mikrobiom a hydrolipidovou bariéru.

159 Kč
Dostupnost: Skladem (4 ks)
Kód: OS05013
soraya probio care lipidový tělový krém pro velmi suchou a citlivou pokožku 200ml
5901045090474 5 wiz 2023 B PRO BIO CARE krem lipidowy et283 5X27 XL314430
Novinka

Detailní popis produktu

Řada PROBIO CARE je péče, která podporuje kožní mikrobiom a chrání a obnovuje epidermální bariéru. Receptury jsou velmi jemné, bohaté na silně hydratační, zklidňující a regenerační složky. Jsou určeny pro citlivou pokožku a náchylnou k různým typům podráždění.

Prebiotický lipidový tělový krém obnovuje rovnováhu velmi suché pokožky, podporuje její mikrobiom a hydrolipidovou bariéru. Intenzivně vyživuje, obnovuje a vyhlazuje epidermis. Snižuje suchost, drsnost a šupinatění, obnovuje komfort pokožky a zlepšuje její stav a vzhled.

Aktivní látky

Inulin - kosmetické prebiotikum - pomáhá udržovat zdravou rovnováhu kožní mikroflóry a podporuje její přirozenou ochranu.

Rýžový, kokosový a olivový olej – vyživují a promašťují pokožku.

Skvalan – regeneruje a obnovuje epidermální bariéru.

Použití

Krém naneste na čistou a suchou pokožku těla a krouživými pohyby jemně vmasírujte, dokud se nevstřebá. Používejte 1-2x denně. Krém můžete použít také jako krém na ruce nebo lokálně na zvláště náročné partie těla.

Doplňkové parametry

Kategorie: Probio Care
složení: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Oryza Sativa Bran Oil, Cocos Nucifera Oil, Petrolatum, Olea Europaea Husk Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Stearate, Hydrogenated Vegetable Glycerides, Olea Europaea Fruit Oil, Squalane, Saccharomyces/Rice Ferment Filtrate, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Pentylene Glycol, Dimethicone, Sodium Polyacrylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Phenoxyethanol, Parfum.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: