🎁 DÁREK KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE - JFenzi parfémovaný tělový balzám

soraya probio care prebiotický krém pro smíšenou a citlivou pleť 50ml

Prebiotický hydratační krém pro smíšenou a citlivou pleť navrací pleti rovnováhu, optimální hydrataci, podporuje její mikrobiom a hydrolipidovou bariéru.

119 Kč
Dostupnost: Skladem (3 ks)
Kód: OS05002
soraya probio care prebiotický krém pro smíšenou a citlivou pleť 50ml
5901045090429 7 wiz 2023 B PRO BIO CARE Krem nawilzajacy et 99x96 na tfi30x110 XL314423
Novinka

Detailní popis produktu

Řada PROBIO CARE je péče, která podporuje kožní mikrobiom a chrání a obnovuje epidermální bariéru. Receptury jsou velmi jemné, bohaté na silně hydratační, zklidňující a regenerační složky. Jsou určeny pro citlivou pokožku a náchylnou k různým typům podráždění

Prebiotický hydratační krém pro smíšenou a citlivou pleť navrací pleti rovnováhu, optimální hydrataci, podporuje její mikrobiom a hydrolipidovou bariéru. Intenzivně hydratuje a vyhlazuje epidermis, zlepšuje její vzhled a stav.

Aktivní látky

Inulin – kosmetické prebiotikum získané z kořene čekanky. Pomáhá udržovat zdravou rovnováhu kožní mikroflóry, podporuje přirozenou imunitu, poskytuje pleti komfort, dobrý stav a pěkný vzhled.

Biofermentovaný čaj – bohatá na antioxidanty, má hydratační účinek.

Allantoin – hydratuje, zklidňuje a zklidňuje pokožku.

Použití

Ráno a večer naneste krém na očištěnou pokožku tváře, krku a dekoltu, jemně vmasírujte.

Doplňkové parametry

Kategorie: Probio Care
složení: Aqua, Glycine Soja Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Olus Oil, Inulin, Coco-Caprylate/Caprate, Squalane, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Allantoin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Saccharomyces Ferment Lysate Filtrate, Tocopherol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Potassium Cetyl Phosphate, Polysorbate 60, Ethylhexylglycerin, Sorbitan Isostearate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Benzyl Alcohol.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: